luggpowerbaby

såå, nu har jga finally vågat.. puuuh. hm, blevvä helt okej, mest gjorde jag de för jag ville se hr det skulle bli :) ska låta mitt hår växa ut igen... :D

xx

because you know it


For all of my darlings. <3 <3 

isnt it sweet.

Robinson

Fattar inte hur jag kunde missa första avsnittet av Robinson!? skit också, my life is ruined. Hoppas det går i repris... asså jag e inte obsessed.. men de va ju najs när man va liten. Mmmm, jag har precis tränat, till skillnad från vissa har jag vart uppe sen typ sju. Snart ska jag på brunch... naajs.


puss


pink jelly.


Oh so cool, amanda can turn anything into a beauti. i am lucky. snazyness.

I <3 långhelg

åååh, naaajs. en långhelg. idag var min sista skoldag denne veckan, så de kan ni tänka på när ni sitter i era skolbänkar å pluggar. hehe, vi har utvecklingssamtal, men oturligt nog är båda mina föräldrar bortresta, så jag får väl ha de en annan gång. På fredag ska jag sova hos manda, vi ska ha mys utan carro. Carro är på ett dumt scoutläger med den lilla tönten tina. :D Manda tycker synd om mig, för jag har inte träffat henne sen typ.. aslänge sen!! :( mmm, det är nog ganska synd om mig after all. åh, just de, vi hade jobbigt SO-prov idag, men jag tror det gick ganska bra.. hoppas det i alla fall. 

Puss på er

Ensam

Manda är sjuuk. Så nu kommer jag få sitta ensam på SO'n :( jag är allmänt ensam också, jag vill ha min manda. Come back BABYY! D:

<33

BITE ME

 

Såå, här e manda.. och jag. hon kan inte motstå mig (men vem kan de?) ;)

<33

HEEELG!

Jag har läängtat, har inte haft en ledig helg sen innan sportlover. bara simning hela tiden. men nuu kom de. ooh, btw så ska jag klippa lugg (tror jag) hoppas de blir naajs :D

<33

Yoooga


Idagska jag och lilla carrew hålla i gymoalektion. Det kommer nog bli ganska intressant eftersom vi ska hålla i yoga, och ingen av oss håller på med de egentligen. Vi har fått lektioner av hennes mamma, så lite kan vi ju iaf. haha, det här blir kul! :D

très belle by minda


magnificent


because your'e mine.


Ibland äger allt

Hmm, vad kan va bättre efter en jobbig simträning än en skål me små lite för varma tortellinisar och tomatsås? inget jag vet i alla fall. Så här sitter jag och njuter, framför datorn i sängen me min tortellini. 

Froojs

Här är den lilla flickan frejafrojs.
Just nu är hon på  F R I V I L L I G  extramatte, med Carroiffic och vår 'lilla kompis'.
Som för övrigt fyller år imorn, YAY för att sjunga i matsalen !


den konstiga lilla geekkorven.

Wiiie, stackars freja. hon är så hjärntvättad att hon köpte en slips till vår mattelärare.
Men hon är i alla fall fin att titta på : )

Men NÄÄÄJ!

Vi vill INTE ha snö! jag vill ha vååår! jag kunde ju till å me ha min läderjacka igår... aja, fjollräven here i coome! 

Hoppas våren kommer snart, jag har lätt tröttnat på kall blöt så kallad vinter.. 

<33 pöözz

ser fram emot fredag..

Mmm, vem kan inte se fram emot ett härligt kemiprov. Jag har geekymatte imorron me, yeah baby! sitta en extra timme i bibblan för att plugga!! wohoo, sen en heel timme till me bergstrand? could an afternoon get any better? i doubt it.

you know you want me 

xoxo fräääja

(hähä, visst e jag snitsig?)


WIIIIIIIE

nuuuuu kan jag äntligen säga heeeej :D jag är kool. hur mår du? Freja är en simma. hon gillar blåvalar för dom har stora. Hon simmar alla dagar så hon har simhud som jag gillar att dra i.


bakgruuund :D


wiiie looks :D


just cuz im so cool

hähä. hmm, jag har trååkigt. ska till trääningen nuu.  

Circle Circle Dot Dot

just because its awsome. listen to the song btw. its aaawsome :D<33


Mandaaa wiie

Manda är en liten sne korv som bor i hässelbyyy. hon bor där me sina små vänner som inte vågar titta på skräckisar. hon är den sötaste jag vet.. fast hon måste åka en dum buss som går en gång i halvtimmen som jag alltid missar och måste vänta i en halvitmme på.. :D


STÖRDA SMÅ FLICKOR.

hej frooojs. näst första inlägget, kooolt.
freja bor i höglandet, där bor alla höga blondiner. hon åker nockebybanan, som jens  HÖÖ HÖÖÖ.
Stackars freja :(  inte nog med att hennes hjärna är mosad.


wiiie

finally baby

RSS 2.0