hej sötisar

Hej looovers.

Okej, jag har inte skrivit på ett tag, men jag har inte varit på så bra humööör.. och jag har haft lov och gjort annat kul ist. ;) Nu ska jag hem till Klara min lilla gingerkompis och göra en skolgrej, soppigt ja. Fortsätt kommentera älsklingar <3

PUSS


Buon giorno!

Nu ska jag åka till VENEDIIIIG! snart, faktiskt. El velivolo (litar på att google translate har rätt nu) avgår 10! Och jag måste åka härifrån 20 i åtta.
Jag ska plugga en massa franska där. HEJDÅ!! (CIAO)nu funkar alltihop igen

Det har varit ett tag sedan jag haft dator nu, för helt oväntat så pajade min älskling för nån vecka sedan. Men nu funkar den igen! Japp.


lunchar med malouu

Så himla skönt att sitta ute i solen på norrmälarstrand, LOV <3


hej heeej bloggen!!

hej alla söta ungar!

Jag är på så himla bra humör, kom precis hem från jobbigaste träningen så jag känner mig så himla fräsch. Idag ska jag städa upp i mitt rum hade jag tänkt, fixa i min garderob typ (jag dumpar bara in allt som är i vägen där..) sen ikväll ska jag träffa finaste tjejerna Anna och Lova. WIIH

Sen har jag också ett bra tips till alla er som är ledsna för att Spotify ska börja ta betalt.. GROOVESHARK. Typ samma grej, fast utan reklam och ingen betalning. Check it out lovers.Nu ska jag ta en nap i soffan. PUUUSSfan de sjukaste jag har sett.


JAG BLIR SÅ HIMLA ARG! Varför går tjejer ens med på att göra en sån här reklam!!? ÅÅÅH! Nu menar jag inte att de är tjejernas fel att nån äckelgubbe kommer på att dom ska göra en sån här snevriden reklam, men jag fattar inte bara.heeeejsan

Nu sitter jag här, jag har simmat och känner mig som en manet som nån har hoppat på. På facebook har jag och Stina en väldigt lättsam konversation om koncentrationsläger (nooot..) och att man ska fatta hur sjukt det är. Imorgon är jag ledig, fett chill.. ska plugga, träffa Carro och träna. Sjukt bra dag kommer det bli. Håller på att skita på mig för jag är så rädd för matteprov på fredag.


Så att eehh, de e standard.


mucho bilder

Nu har jag laddat in en massa bilder från min gamla telefon. Jättefina faktiskt. Hehehehe. (läs Muahahahaha)estoy mosad

Jag har simmat och varit på fest i helgen. Jag har även hunnit med att sola lite i vårsolen och är just nu helt slut. Somande lite där runt åtta men har vaknat igen nu. Fast nu ska jag gå och lägga mig, palla va vaken. hare bra heej

uuuäääähhh

Alltså det va okej.. tills dom tog fram grisen. Ska aldrig äta igen. UÄÄÄÄHHH
(kan fortfaranfe inte bädda in videosar):

http://www.youtube.com/watch?v=7Xc5wIpUenQ

alltså ni måste se. uääääähhh.
njy tröjaaa

vi ska nu officially skaffa HUND!

YAY! Det lutar åt en mops, och jag är såå glad. Mehehe, de va jag som la fram det från början, först tyckte dom andra (främst Theo) att dom va fula, men nu har han fått bättre tankar i skallen. KOLLA LIKSOM!Jag ska lära min hund det här..


Och så ska den va såhär liten i början, nussiii


ÅH jag längtar.

såattehh

Theo har bestämt sig för att bli vegeterian men gillar egentligen inte grönsaker, intressant kille.
Han ska laga middag idag och det blir falafel, sure falafel i all ära.. men Theo, det är inte det enda man kan äta som vegetarian.

Nu ska jag spela Sims, för jag har inget plugg och de är fett chill.


detta är det läskigaste jag någonsin sett.

http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=7&ag=60&t=817&a=7188

Gav mig panikångest redan på dagis.RSS 2.0