fan de sjukaste jag har sett.


JAG BLIR SÅ HIMLA ARG! Varför går tjejer ens med på att göra en sån här reklam!!? ÅÅÅH! Nu menar jag inte att de är tjejernas fel att nån äckelgubbe kommer på att dom ska göra en sån här snevriden reklam, men jag fattar inte bara.Kommentarer
Postat av: Vetarn^

Alla andra tar det för vad det är, ett skämt. Sen förstår jag att det blir lite offensive för semifula tjejer som du själv efterrsom du inte lär få någon aktion alls. Tråkigt för dig, men patetiskt att ge sig på reklamen på det sättet

Aegd.

2011-04-25 @ 01:09:12
Postat av: Vetarn^

2 saker blir uppenbara av det här inlägget.

1. Du är ful och avundsjuk på tjejer som får göra sånna här reklamer, eftersom du vet att du själv aldrig skulle få det.

2. Du har en jävligt taskig världsbild vilket är jävligt frustrerande. Antagligen är det en kvinna som kommit på reklamen och det är inte "de äckliga gubbarnas" fel att folk gör reklam, eller tar andra jobb som, t.ex. omslagsflicka. Du är ful, dem är vackra och tycker det är okej. Deal with it.

2011-04-25 @ 01:12:52
Postat av: Elin

Herregud "Vetarn".

Varför hoppa på någon anonymt via en blogg? Var det verkligen nödvändigt att inkludera personliga påhopp? Att uttrycka dig genom försök att såra? Jag hade respekterat dina åsikter om det inte hade varit för ditt uttryckssätt. Våga stå för det du säger istället!Sist jag kollade har alla rätt att ha sina egna åsikter, och enligt yttrandefrihetsgrundlagen och tryckfrihetsförordningen ska man också få uttrycka dem, SÅ LÄNGE man inte bryter mot någon annan lag t.ex. som att kränka någon annan människa, vilket är precis vad du just har gjort.

2011-05-12 @ 12:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0